Main menu

 

Lisää matkakohde

Matin ja Maijan Majatalo

Nuku
Vuoden ympäri

Matin ja Maijan Majatalo

Osoite:
Eteläkatu 5
13100 Hämeenlinna
Suomi
60° 59' 38.1588" N, 24° 27' 45.792" E
FI
Puhelinnumero: 040 3556640
Sähköposti: info@matinjamaijan.fi

Majatalossa yövyt hyvin, laadukkaasti sisustetuissa uniikeissa huoneissamme lähes sata vuotta vanhassa villassa ja aivan kaupungin keskustassa. Matin ja Maijan Majatalo sijaitsee Hämeenlinnan keskustassa, historiaa ja tarinoita täynnä olevalla Eteläkadulla.

Majatalossamme on kuusi huonetta, kolme isompaa ja kolme pienempää. Jokainen huone on sisustettu yksilöllisesti, ja niissä kaikissa on oma kylpyhuone. Kahdessa huoneessa on parveke, ja kolmea koristaa alkuperäinen kaakeliuuni. Huoneet henkivät menneen ajan tunnelmaa, ja silti ne on varustettu nykyaikaisin mukavuuksin. Ainutlaatuisessa, inspiroivassa ympäristössä ja omassa rauhassa viihdytte varmasti.

Majatalossa yöpyminen on tänäänkin turvallista. Meillä yövyt omassa rauhassa, eikö muiden ihmisten kohtaaminen ole välttämätöntä. Aamiainen tarjoillaan salissa perinteiseen tapaan omista tuoreista sämpylöistä lähtien - turvaetäisyydet huomioiden, tai voit tilata sen huoneeseen ilman lisäkulua.

Majatalon saliin, joissa on nykyaikainen kokoustekniikka, mahtuu kokoustamaan 14 henkilöä. Kokousten lisäksi Majatalossa onnistuu pienimuotoisten juhlatilaisuuksien järjestäminen. Tarjoilut sekä kokouksiin että juhliin hoituvat yhteistyökumppaneiden kanssa asiakkaan toiveet huomioiden. Myös ryhmien kuljetukset järjestyvät joustavasti.

Huoneperuutukset ovat mahdollisia kuluitta. Ennakkoon varatuista autopaikoista perimme 15€. Ilmoitathan autopaikasta huonevarauksen yhteydessä. Lähialueella on paljon myös julkista pysäköintiä (m-p 8-18 ja la 8-16 kiekko 1h tai 2e/h). 

Majatalon kuuden huoneen lisäksi kauttamme voi vuokrata myös kauniisti kalustettua, aivan Hämeenlinnan keskustassa sijaitsevaa kaksiota. Asuntoa vuokrataan lähinnä pidempiaikaiseen, yli viikon mittaiseen käyttöön. Asunnossa on kolme vuodetta, yksi vuodesohva ja yksi lisävuode. Asunnossa on keittiö, kylpyhuone, parveke ja luonnollisesti kaikki arjen elämisessä

Jaa

Hämeenlinna

Näe ja koe
  • Vuoden ympäri

Museo esittelee porvarisperheen asumista 1900-luvun alusta.

Takaisin paikkakuntahakuun

Liity Perinnemestarin postituslistalle ja valitse haluamasi kiinnostusryhmät.