Main menu

Lisää matkakohde

Kiehtova suomalainen kulttuuri näkyy vanhoissa rakennuksissa ja miljöissä. Tunnemme sen arvon ja haluamme toimia sen hyväksi. Uuden palvelun avulla nostamme yhdessä esille kiinnostavat paikat ja tarinat – tervetuloa Matkaan!

Yhteinen Matka

Nettisivustolla Perinnemestarin Matkassa kokoamme yhteen kaikki Suomen mielenkiintoiset vanhat rakennukset, joissa voi kokea historian havinaa. Palvelun avulla matkailija löytää majoituspaikat, ravintolat, kahvilat, museot, kirkot, pursiseurat, näköalatornit, rautatieasemat, kaupunginosat ja kirkonkylät.

Matkakohteet on valittu huolella: miljööt ovat eheitä, rakennukset vanhoja ja sisustus on sopusoinnussa talon hengen kanssa. Tarjoamme matkailijoille elämyksiä!

Lisää kohteesi palveluun. Kohteesi voi näkyä sivulla kahdella eri laajuudella. Laajan näkyvyyden vuosihinta on 25 € + alv 24 %. Suppealla perusnäkyvyydellä voit tutustua palveluumme ilmaiseksi. Katso alhaalta taulukosta näkyvyyksien ero. Tuotolla ylläpidämme palvelua, kehitämme sivustoa, osallistumme matkailumessuille ja järjestämme kampanjoita. Tule mukaan laajalla näkyvyydellä – näin vahvistat voimavarojamme ja olet mukana nostamassa kulttuurimatkailun uuteen aikaan! 

Rakkaudesta vanhoihin rakennuksiin

Perinnemestari on antanut vuosikymmenen ajan ohjeita siitä, kuinka vanhoja rakennuksia kunnostetaan. Brändi on tuonut kunnostajien tarpeisiin Ylen tuottamana tv-sarjan ja WSOY:n kustantamana useita tietokirjoja. Matkailusivuston avulla ihanat vanhat rakennukset aukeavat matkailijoille. Kun kohteesi on mukana sivustolla, tavoitat ne matkailijat, jotka jakavat samat arvot kanssasi. 

Yhteisen hankkeen avulla pidämme huolta vanhoista rakennuksista, pidämme ne elävinä ja tarjoamme matkailijoille elämyksiä sekä kutsumme kauniisiin kohteisiimme uusia vieraita ja kävijöitä.

Helppo käyttää

Kohteet on listattu paikkakunnan ja palvelukategorian mukaan: Näe ja koe + Syö ja juo + Nuku. Matkakohteita voi selata myös karttanäkymässä.

Kirjauduttuasi palveluun pääset lisäämään oman matkakohteesi. Selkeällä lomakkeella syötät kohteen perustiedot: kuva, nimi, yhteystiedot, esittelyteksti ja linkki omille nettisivuillesi. Voit muokata kohteesi tietoja tai poista sen niin halutessasi. 

Jos et halua lisätä kohteesi tietojasi itse, voimme tehdä sen puolestasi korvausta vastaan. Ota yhteyttä tästä.

Jos sinulla on useita matkakohteita, joille haluat ostaa laajan näkyvyyden, voit täyttää useampia lomakkeita ja maksaa ne yhdellä kerralla.

Omilla sivuillasi seuraat kohteidesi tilaa: onko kohteella perus- vai laaja näkyvyys ja kauanko maksettua näkyvyyttä on jäljellä. Järjestelmä muistuttaa sinua sähköpostitse, kun maksukautesi on loppumassa. 

Laajassa näkyvyydessä voit tarjota etuja, kuten majoitus- ja ateriapaketteja tai lippuja tapahtumiin. Eduilla kutsut matkailijoita kohteeseesi sesongin aikana tai herätät kiinnostusta sesongin ulkopuolella. Kohteet, jotka tarjoavat etuja, nousevat kohdelistauksessa ensimmäisiksi.

Jos sinulla on kysymyksiä tai ongelmia matkakohteesi lisäämisessä, ota yhteyttä Jaanaan tai Hannuun: matka@perinnemestari.fi

Tietosuojaseloste on sivun lopussa.

Katso DEMO 

Tutustu palveluun osoitteessa perinnemestari.fi/matka . Katso Pyhtään matkakohteet: klikkaa paikkakuntalistassa kirjain P -> Pyhtää.

Tule mukaan uudistamaan kulttuurimatkailua!
 

Siirry kirjautumiseen ja kohteen tietojen syöttösivulle tästä.

Terveisin

Hannu ja Jaana Rinne

Jaa

Liity Perinnemestarin postituslistalle ja valitse haluamasi kiinnostusryhmät.