Main menu

Lisää matkakohde

Kiehtova suomalainen kulttuuri näkyy vanhoissa rakennuksissa ja miljöissä. Tunnemme sen arvon ja haluamme toimia sen hyväksi. Uuden palvelun avulla nostamme yhdessä esille kiinnostavat paikat ja tarinat – tervetuloa Matkaan!

Yhteinen Matka

Nettisivustolla Perinnemestarin matkassa kokoamme yhteen kaikki Suomen mielenkiintoiset vanhat rakennukset, joissa voi kokea historian havinaa. Palvelun avulla matkailija löytää majoituspaikat, ravintolat, kahvilat, museot, kirkot, pursiseurat, näköalatornit, rautatieasemat, kaupunginosat ja kirkonkylät.

Matkakohteet on valittu huolella: miljööt ovat eheitä, rakennukset vanhoja ja sisustus on sopusoinnussa talon hengen kanssa. Tarjoamme matkailijoille elämyksiä!

Hinnat

Normaali
Todella edullisella 47 eurolla (veroton 37,90 €) saat kohteestasi esille useita kuvia ja pitkän tekstin. Kohteesi on mukana Perinnemestarin matkan somessa. Normaali-näkyvyys on voimassa 12 kk.

Plus 
Uusi palvelupakettimme Plus tekee liittymisen helpoksi. Lisäämme kohteesi Matkaan hakemalla tiedot ja kuvat nettisivuiltasi ja some-kanavistasi. Plussan hinta 245 € (veroton 197,58 €) sisältää 12 kk näkyvyyden. Seuraavat vuodet 47 € (veroton 37,90 €), kun ylläpidät sivujasi itse, tai 115 € (veroton 92,74 €), jos ylläpidämme sivujasi puolestasi.

Mini 
Voit tutustua Perinnemestarin matkaan lisäämällä kohteesi jopa ilmaiseksi. Saat sillon listaan ja kartalle yhden kuvan ja muutaman sanan. Mini-näkyvyys ei ole mukana Perinnemestarin matkan somessa.

***

Vuosimaksulla pidät Matkan liikkeellä: ylläpidämme sivustoa, osallistumme matkailutapahtumiin ja kampanjoimme somessa. Kiitos kun osallistut järjestelmän rakennuskuluihin!

Matka voi käyttää kohteesi somemarkkinointiin valokuvia nettisivuiltanne tai somekanavistanne. 

Helppo käyttää

Kohteet on listattu paikkakunnan ja palvelukategorian mukaan: Näe & koe + Syö & juo + Nuku. Matkakohteita voi selata myös karttanäkymässä.

Kirjauduttuasi palveluun pääset lisäämään oman matkakohteesi. Selkeällä lomakkeella syötät kohteen perustiedot: kuva, nimi, yhteystiedot, esittelyteksti ja linkki omille nettisivuillesi. Voit muokata kohteesi tietoja tai poista sen niin halutessasi. 

Jos et halua lisätä kohteesi tietojasi itse, voimme tehdä sen puolestasi korvausta vastaan. Ota yhteyttä tästä.

Jos sinulla on useita matkakohteita, joille haluat ostaa näkyvyyden, voit täyttää useampia lomakkeita ja maksaa ne yhdellä kerralla.

Omilla sivuillasi seuraat kohteidesi tilaa. Järjestelmä muistuttaa sinua sähköpostitse, kun maksukautesi on loppumassa. 

Normaali-näkyvyydessä voit tarjota etuja, kuten majoitus- ja ateriapaketteja tai lippuja tapahtumiin. Eduilla kutsut matkailijoita kohteeseesi sesongin aikana tai herätät kiinnostusta sesongin ulkopuolella. Kohteet, jotka tarjoavat etuja, nousevat kohdelistauksessa ensimmäisiksi.

Jos sinulla on kysymyksiä tai ongelmia matkakohteesi lisäämisessä, ota yhteyttä Jaanaan tai Hannuun: matka@perinnemestari.fi

Tietosuojaseloste on sivun lopussa.

Rakkaudesta vanhoihin rakennuksiin

Perinnemestari on antanut vuosikymmenen ajan ohjeita siitä, kuinka vanhoja rakennuksia kunnostetaan. Brändi on tuonut kunnostajien tarpeisiin Ylen tuottamana tv-sarjan ja WSOY:n kustantamana useita tietokirjoja. Matkailusivuston avulla ihanat vanhat rakennukset aukeavat matkailijoille. Kun kohteesi on mukana sivustolla, tavoitat ne matkailijat, jotka jakavat samat arvot kanssasi. 

Yhteisen hankkeen avulla pidämme huolta vanhoista rakennuksista, pidämme ne elävinä ja tarjoamme matkailijoille elämyksiä sekä kutsumme kauniisiin kohteisiimme uusia vieraita ja kävijöitä.

Aloita Matka 

Tutustu palveluun osoitteessa perinnemestari.fi/matka . 

Tule mukaan uudistamaan kulttuurimatkailua!
 

Siirry kirjautumiseen ja kohteen tietojen syöttösivulle tästä.

Terveisin

Hannu ja Jaana Rinne

 

Jaa

Liity Perinnemestarin postituslistalle ja valitse haluamasi kiinnostusryhmät.