Viimeisin kommentti:
Matti Lappalainen, 21.06.2018
Vintille levylattia
Vintin lattia pitäisi levyttää. Ostin jo 15mm havuvanerit tarkoitusta varten, mutta sitten alkoi mietityttää, onko sen ns. hengittävyys huonompi...

Näytä kaikki keskustelut
Näytä uusimmat kommentit

 

 

Keskustelualue

Millä puhdistan hirsiseinät sisältä?
04.05.2017 17:24
Katja Strand
Hei!

Minäkin liityin vanhan hirsitalon onnelliseksi omistajaksi. Sain juuri revittyä sisäseinistä huokolevyn,ties kuinka monta tapettikerrosta ja pahvin. Osassa seinää on pientä valkoista hahtuvaa, homeeksi sanoisin. Ei kuitenkaan kuin 1-2 neliön alue yhteensä. Asumisterveyssivuilla oli kommenttia että myrkkyjä ei homeenpoistoon pitäisi sisätiloissa käyttää, sillä kilpailevista homeista voi kuolla vain vaarattomimmat ja myrkyllisin jäädä teutaroimaan entistä pahemmin. Luin joskus jostakin että hirsiseinää on pesty homeesta ihan etikalla. Onko asiassa perää?
Seinät eivät jäisi paljaksi, tönöni..öh siis TALONI on pistetty pystyyn 1928 ja koottu ilmeisesti useammastakin eri rakennuksesta sillä jatkoja on paljon. Siksi ajattelin seinät puhdistuksen jälkeen jollakin materiaalilla peittää.
Olen enemmän kuin kiitollinen jos löytyy tietoa pesuasiaan.

-Katja-


Kirjaudu sisään, jos haluat osallistua keskusteluun. Sama kirjautuminen avaa pääsyyn kaikkin Perinnemestarin kirjautumista edellyttäviin palveluihin. Kirjautuminen sivun ylälaidassa.
Pääsivulle Sivun alkuun Tulosta Ehdot Tekijät