Viimeisin kommentti:
Hannu Rinne, 20.02.2018
Homehtuvat tuulensuojalevyt
Hei Niin nurinkurista kuin se onkin, tuulettaminen on joskus pahaksi. Kun rakennusmateriaali on oikein kylmää (yöllä tai pakkasjaksolla) ja kun...

Näytä kaikki keskustelut
Näytä uusimmat kommentit

 

 

Keskustelualue

Uunin edustajan eristäminen
04.05.2016 19:24
Paavali Kukkonen
Kunnostamme vanhan talomme olohuoneen lattian eristystä. Vanhat lasivillat vaihdetaan puhallettavaan selluvillaan. Nyt käynnissä lattian alapuolinen paperointi, mutta mieltä pohdituttaa kysymys. Kuinka kakluunin edusta olisi paras eristää?

Kakluunin alla oleva muurattu perusta ulottuu puolimetriä varsinaisesta uunista ulospäin. Onko paperointi hyvä viedä täysin ja tiiviisti myös perustan päälle? Voiko selluvillan puhaltaa koko alalle vai olisiko uunin perustaa ja kakluunia vasten olevalle alalle hyvä laittaa jotain muuta materiaalia?
06.07.2016 11:36
Sari Leinonen
Sama kysymys mietityttää myös meillä! Löysikö kysyjä vastausta?
20.01.2017 22:32
Sami
Kertokaahan vastaus tähän! Itsellä menossa sama vaihe ja epäilyttää laittaa selluvillaa kiven päälle. Näin toki oli alkuperäinenkin rakenne, mutta onko parempikin ratkaisu olemassa?
05.04.2017 17:54
Juha Utriainen
Terve! Mitenkäs ratkaisitte asian? Olis kohtapuoleen ajankohtainen asia meilläkin.

Kirjaudu sisään, jos haluat osallistua keskusteluun. Sama kirjautuminen avaa pääsyyn kaikkin Perinnemestarin kirjautumista edellyttäviin palveluihin. Kirjautuminen sivun ylälaidassa.
Pääsivulle Sivun alkuun Tulosta Ehdot Tekijät