Viimeisin kommentti:
Eero Kauranen, 12.06.2018
Pinkopahvi
Onnistuin lopulta tekemään kommentistani uuden keskustelun aloituksen klikkaamalla kohdan "Tietojen ylläpito" linkkiä "Aloita uusi keskustelu". On...

Näytä kaikki keskustelut
Näytä uusimmat kommentit

 

 

Keskustelualue

Home on valtava ongelma
27.01.2013 11:16
Vesa Nuolioja
http://www.hs.fi/paivanlehti/kotimaa/Hirsi+korjaa+sis%C3%A4i
lmaongelmat/a1358751452692

Laitoinpa tuohonkin "Pelastetaan vanhat talot" facebook ryhmään pistetyn linkin. Koulujen huono sisäilma on tässä maassa valtava ongelma. Näköjään ollaan suuressa hädässä yhä useammin kääntymässä perinteisten keinojen kuten hengittävien hirsirakennusten puoleen.

Toimin pitkään opettajana Kotkassa. Siellä kuten melkein joka puolella muissakin kunnissa koulujen homeongelmien karu totuus työntyi vähitellen väkisin läpi. Asioista vastaavat virkamiehet yrittivät pitkään kiistää asian vakavuuden, mutta onhan asia ollut pakko lopulta ottaa todesta. Kun itse tajusin ongelman mittasuhteet, tuli jotenkin aavemainen olo. Aloin ajatella, että tämähän on kuin sodassa, "aseveljiä" ja kouluissa vielä enemmän "asesiskoja" alkoi "kaatua" vierestä ja sitä alkoi vaan odottaa milloin "luoti" sattuu omalle kohdalle. Tarkoitan tietysti vakavaa sairastumista homeitiöiden vuoksi. Itselläni oli onnea, pääsin pois luultavasti terveenä, mutta sääliksi käy monia kolleegoita, joille on käynyt huonosti. Ne ovat usein pirullisia sairauksia.

Kirjaudu sisään, jos haluat osallistua keskusteluun. Sama kirjautuminen avaa pääsyyn kaikkin Perinnemestarin kirjautumista edellyttäviin palveluihin. Kirjautuminen sivun ylälaidassa.
Pääsivulle Sivun alkuun Tulosta Ehdot Tekijät