Viimeisin kommentti:
Ari Tuikkanen, 21.05.2018
Mummonmökin ulkoseinä
Morjens. Vanhan mummonmökin ulkoseinän alaosa pitäisi uusia. Seinä on ilmeisesti sellainen rimalaudoitusseinä. Kysyisin, että onnistuuko noi...

Näytä kaikki keskustelut
Näytä uusimmat kommentit

 

 

Keskustelualue

Sauna kellariin?
08.05.2010 09:34
Vesa Nuolioja
Nyt olisi hyvät neuvot talteen. Harkitsen yli satavuotiaan hirsitalon siirtämistä toiseen paikkaan ja uudisrakennuksen tekemistä siitä. Tontti on kallioinen mäki, kallio puoleksi näkyvissä. Mietin kellarikerroksen kaivamista/louhimista. Rakennus on meille liian suuri ja mietin sen lyhentämistä. Koko rakennus ei hyvin tontille sopisikaan. Näin tehden ei taitaisi jäädä muuta mahdollisuutta kuin tehdä sauna ja muitakin tiloja talon alle.

Kysynkin, tietääkö joku jo tehdystä tai tekeillä olevasta vastaavasta ratkaisusta? Netistä en ole löytänyt, mutta ei etsintäni mitenkään järjestelmällistä ole ollut eikähän netissä toki kaikkea ole mitä tehdään.

Tietenkään ratkaisu ei olisi perinteinen samaan tapaan kuin se on rintamamiestaloissa. Mutta toisaalta: eihän vesivessa ole perinteinen missään, mutta lähes kaikkiin "perinnetaloihin" niitä tavalla tai toisella tehdään. Siis: onko ajatus hölmö?

Kirjaudu sisään, jos haluat osallistua keskusteluun. Sama kirjautuminen avaa pääsyyn kaikkin Perinnemestarin kirjautumista edellyttäviin palveluihin. Kirjautuminen sivun ylälaidassa.
Pääsivulle Sivun alkuun Tulosta Ehdot Tekijät