Main menu

Tampere: savirakentaminen, lattiat, kurssi 17.10. + 24.10.

Savirakentamisen syksy Piirulla

Piiru järjestää syksyllä 2020 – koronatilanteen niin salliessa – savirakennusseminaarin, jossa käydään läpi seinä- ja lattiarakenteet niin teoriassa kuin käytännössäkin. Näin kurssilaisille tarjoutuu mahdollisuus saada ensikäden tietoa savirakentamisesta ja kokeilla omin käsin sen toteuttamista käytännössä.

Savilattiat

Lauantai 17.10. klo 10 - 17 Lattiarakenteet savesta, teoria: Opimme, miten savilattia on syytä rakentaa. Perehdymme sekä juntattuun massiivisavilattiaan että laastilattiaan, niiden ominaisuuksiin ja eroihin. Käymme läpi tarvittavat kerrokset ja lattialämmityksen yhdistämisen savilattiaan.

Lauantai 24.10. klo 10 - 17 Lattiarakenteet savesta, käytäntö: Valmistamme itse savilattian laastitekniikalla. Käymme läpi laastin oikean viskositeetin ja asennustekniikan. 

 

Kurssimaksut: 2 pv 85 €, 4 pv 150 €. 

Kurssille mahtuu 15 osallistujaa.

Paikkana Rakennuskulttuurikeskus Piiru, Uittajankatu 10, Tampere. 

Ilmoittautumiset osoitteeseen ritva@piiru.fi 

 

Kurssipaikan savirakentamisen kurssipäiville varmistat maksamalla kurssimaksun etukäteen viimeistään 28.8. Savilattiat kurssipäiville varmistat paikan maksamalla kurssimaksun viimeistään 25.9. Saat maksuohjeet ilmoittautumisen yhteydessä. Tervetuloa! 

 

Rinnakkaisjärjestäjä Arkkitehtitoimisto Päätalo Oy

Jaa

Liity Perinnemestarin postituslistalle ja valitse haluamasi kiinnostusryhmät.