Main menu

Raasepori: Home & Found 10.–12.6.2022

Home&Found-kierrätysasuntofestivaaleilla tutustut vapaisiin koteihin ja Raaseporin kyliin 10.–12. kesäkuuta. Koet aitoja maaseudun elämyksiä. Saatat löytää unelmiesi kodin. Varo, elämäsi suunta voi muuttua!

Kodit
Myytävät, vuokrattavat, ja ennakkoesittelyssä olevat kodit ovat viikonlopun aikana tutustuttavana. Raaseporissa on ihania koteja maalaistaloista funkkikseen ja kartanoista yksiöihin. 

Elämykset
Raaseporin kylät tarjoavat viikonlopun aikana erityistä ohjelmaa: retkiä, luontokohteita, avoimia ovia, kohtaamisia paikallisten kanssa, ruokaa, juomaa ja ainutlaatuisia kokemuksia. Elämysten kautta pääset kokeilemaan, millaista Raaseporissa olisi asua.
 

Billnäsin messut
Billnäsin ruukkimiljöössä sijaitsee messualue, jossa tarjolla on vintage-aarteita, remontointia, sisustusta ja asumisen palveluja. 

Liikkuminen Raaseporissa ja Raaseporiin
Tänne pääset oman auton lisäksi myös julkisilla. Kokoamme vierailijoille liikkumisen oppaan hyvissä ajoin ennen tapahtumaa.
 

Tapahtumaan on vapaa pääsy
Tapahtuma on maksuton, mutta osa paikallisten järjestämästä ohjelmasta on maksullista. Ohjelmatiedoissa on tästä aina merkintä.

Päivittyvät tiedot täällä: https://homeandfound.fi

Jaa

Liity Perinnemestarin postituslistalle ja valitse haluamasi kiinnostusryhmät.