Main menu

Lisää tietosi toimijarekisteriin

Toimijarekisteri

Perinnerakentaminen, rakennuspuusepän ja kirvesmiehen työt, kalusteiden restaurointi, kipsityöt, ympäristörakentaminen.
2008 perustettu Savonlinnalainen entisöintiyritys kunnostaa pääasiassa eri aikakausien ikkunoita perinteisin menetelmin ja mieluiten alkuperäiseen asuunsa. Entisöintikohteina ikkunoiden lisäksi ovet ja huonekalut sekä ulkomaalaukset perinnemaalein. Ikkunoiden kunnostuksen ohella tarjolla ikkunoiden kuntoarvioita ja työohjeita. Entisöintitoiminnan lisänä yrityksellä on myynnissä talonpoikaishuonekaluja ja pienimuotoinen rakennusvaraosapankki.
Neuvonta, koulutus, valvonta, ikkunanentisöinti, huopakatteet, tiilikatteet, puusepäntyöt, koristeveisto, kirvesmiestyöt, sisustustyöt
Perinnerautakauppa Riitmotti on myös yhden naisen toteutunut unelma! Tarpeesta syntynyt ja synnytetty rakkaudesta vanhoihin taloihin ja itä-suomeen. Se on yhdistelmä estetiikkaa, käytännöllisyyttä, ekologisuutta ja suomalaisuutta. Riitmotti on kunnianosoitus vanhanajan sekatavarakaupoille. Tuotevalikoimamme on laaja ja leveä, mutta kaikkea yhdistää ekologisuus, käytännöllisyys sekä kotimaisuus mahdollisimman pitkälle! Rautakauppa ja Kotoilupuoti Riitmotin kivijalkapuoti sijaitsee Punkaharjulla kaistaleella kauneinta suomea!