- Uutiset
- Lisää uutinen

Perinnemestarin uutispalvelu on tarkoitettu perinnerakentamisen parissa toimiville organisaatioille, yrittäjille ja yrityksille. Palvelu ei ole tuotemarkkinointia varten.Viimeisin kommentti:
Eero Kauranen, 12.06.2018
Pinkopahvi
Onnistuin lopulta tekemään kommentistani uuden keskustelun aloituksen klikkaamalla kohdan "Tietojen ylläpito" linkkiä "Aloita uusi keskustelu". On...

Näytä kaikki keskustelut
Näytä uusimmat kommentit

 

 

Uutiset
31.12.2013 Työohje tuulettuvan alapohjan lämpimään ja vedottomaan rakenteeseen on julkaistu.
Niin mukavia kuin villasukat ovatkin, niin vanhan rakennuksen lattian ei ole oltava kylmä ja vetoinen, jotta niitä voisi käyttää.

Lämpimän lattian salaisuus ei ole lämmöneristeen määrä, vaan rakenteen tiiveys. Tiivis rakenne ei vaadi muovin käyttöä, vaan rakenteiden huolellista suunnittelua sekä tarkkaa toteuttamista.

Linkistä aukeaa perusteellinen kuvasarja ja työohje, jossa rakennuskonservaattori, restaurointirakentaja, restaurointikisällli ja rakennusinsinööriopiskelija Niko Palonen kertoo, miten tuulettuvasta alapohjasta saa vedottoman ja tiiviin rakenteen hengittävyyden kärsimättä.

Puhelin:0407302117
konservaattori.palonen@gmail.com
http://trkk.fi/sites/default/files/attachments/Tuulettuvan_alapohjan_vedoton_ja_lammin_rakenne_Vanhan_rakennuksen_kunnostusopas_Nro1_Palonen.pdf


Pääsivulle Sivun alkuun Tulosta Ehdot Tekijät