- Uutiset
- Lisää uutinen

Perinnemestarin uutispalvelu on tarkoitettu perinnerakentamisen parissa toimiville organisaatioille, yrittäjille ja yrityksille. Palvelu ei ole tuotemarkkinointia varten.Viimeisin kommentti:
Hannu Rinne, 20.06.2018
Mitä sisäkaton ja selluvillan väliin yläpohjaan?
Hei Olet oikella asialla, kun revit muovin pois! Kaikkien rakenneosien on oltava hengittäviä. Niin kauan kun veto pysäytettiin sanomalehtipape...

Näytä kaikki keskustelut
Näytä uusimmat kommentit

 

 

Uutiset
02.03.2011 Kylpyhuone vanhaan taloon
Museoviraston suositun korjauskorttisarjan uusin, Märkätila vanhaan taloon, auttaa ratkomaan pesutilojen sijoitteluun ja uusimiseen liittyviä ongelmakohtia niin pientalossa kuin kerrostalossakin.

Märkätilat – kylpyhuone, pesuhuone, sauna – vaativat huoltoa ja kokonaan uusimisen useammin kuin talon muut osat. Kaikissa vanhoissa taloissa ei alun perin edes ole kylpyhuonetta, ja jos sellainen halutaan, se kannattaa istuttaa rakennukseen taiten.

Märkätila vanhaan taloon, Korjauskortti n:o 25 päivittää tiedot märkätilan rakenteista ja materiaaleista tälle vuosituhannelle – ja toisaalta muistuttaa vielä kyseenalaistamaan tilan sijoittelun ja rakentamisen ratkaisuja. Samalla se korvaa Museovirastossa 1990-luvun alussa laaditun korjauskortin.

Lue korjauskortti täältä:

http://www.nba.fi/fi/File/1106/korjauskortti-25.pdf


Pääsivulle Sivun alkuun Tulosta Ehdot Tekijät