- Uutiset
- Lisää uutinen

Perinnemestarin uutispalvelu on tarkoitettu perinnerakentamisen parissa toimiville organisaatioille, yrittäjille ja yrityksille. Palvelu ei ole tuotemarkkinointia varten.Viimeisin kommentti:
Hannu Rinne, 20.06.2018
Mitä sisäkaton ja selluvillan väliin yläpohjaan?
Hei Olet oikella asialla, kun revit muovin pois! Kaikkien rakenneosien on oltava hengittäviä. Niin kauan kun veto pysäytettiin sanomalehtipape...

Näytä kaikki keskustelut
Näytä uusimmat kommentit

 

 

Uutiset
16.12.2010 Pienoismalli rintamamiestalosta
Intohimoinen rintamamiestalon asuja voi tehdä omasta talotyypistään pienosmallin Mestarimallien rakennussarjan avulla. Mallin on suunnitellut espoolainen Untamo Sallinen. Kokoelmassa on myös kaksi rautatierakennusta.

Hänet valittiin Vuoden Artesaaniksi 2010: "Kilpailun raadin mukaan voittajalla on edellytykset sekä uniikkiin tuotantoon että sarjatuotantoon suurelle yleisölle. Tuotteet osoittavat tekijän hyvää kädentaitoa, visuaalista silmää ja pitkäjänteisyyttä sekä kykyä luoda ainutlaatuisia ja laadukkaita kokonaisuuksia. Tuotteiden pienimmätkin yksityiskohdat on huolellisesti suunniteltu ja toteutettu. Tuotteista henkii halu pyrkiä täydelliseen lopputulokseen."

http://mestarimallit.com/


Pääsivulle Sivun alkuun Tulosta Ehdot Tekijät