- Uutiset
- Lisää uutinen

Perinnemestarin uutispalvelu on tarkoitettu perinnerakentamisen parissa toimiville organisaatioille, yrittäjille ja yrityksille. Palvelu ei ole tuotemarkkinointia varten.Viimeisin kommentti:
Anna, 16.01.2018
Lainaa remonttia varten? Muista kilpailuttaa remonttilaina!
Oletko hakemassa lainaa remonttia varten? Tiesitkö, että myös remonttilainan voi kilpailuttaa ja samalla voit säästää jopa tuhansia euroja. ...

Näytä kaikki keskustelut
Näytä uusimmat kommentit

 

 

Uutiset
16.12.2010 Pienoismalli rintamamiestalosta
Intohimoinen rintamamiestalon asuja voi tehdä omasta talotyypistään pienosmallin Mestarimallien rakennussarjan avulla. Mallin on suunnitellut espoolainen Untamo Sallinen. Kokoelmassa on myös kaksi rautatierakennusta.

Hänet valittiin Vuoden Artesaaniksi 2010: "Kilpailun raadin mukaan voittajalla on edellytykset sekä uniikkiin tuotantoon että sarjatuotantoon suurelle yleisölle. Tuotteet osoittavat tekijän hyvää kädentaitoa, visuaalista silmää ja pitkäjänteisyyttä sekä kykyä luoda ainutlaatuisia ja laadukkaita kokonaisuuksia. Tuotteiden pienimmätkin yksityiskohdat on huolellisesti suunniteltu ja toteutettu. Tuotteista henkii halu pyrkiä täydelliseen lopputulokseen."

http://mestarimallit.com/


Pääsivulle Sivun alkuun Tulosta Ehdot Tekijät