- Uutiset
- Lisää uutinen

Perinnemestarin uutispalvelu on tarkoitettu perinnerakentamisen parissa toimiville organisaatioille, yrittäjille ja yrityksille. Palvelu ei ole tuotemarkkinointia varten.Viimeisin kommentti:
Anna, 16.01.2018
Lainaa remonttia varten? Muista kilpailuttaa remonttilaina!
Oletko hakemassa lainaa remonttia varten? Tiesitkö, että myös remonttilainan voi kilpailuttaa ja samalla voit säästää jopa tuhansia euroja. ...

Näytä kaikki keskustelut
Näytä uusimmat kommentit

 

 

Uutiset
06.11.2010 Vanhoja kuvia Museoviraston tietokannassa
Palvelun avulla voi selailla ja tutkia Museoviraston kuva-arkiston digitoituja kokoelmia sekä tutustua kuvalliseen kulttuuriperintöömme. Helppo ja monipuolinen hakujärjestelmä palvelee sekä tutkijoita, kuvatoimittajia ja muita ammattilaisia että ensi kertaa arkistoon tutustuvia.

Kuvakokoelmat.fi –palvelusta voi myös ostaa kuvatiedostoja ja kuvakohtaisen kertakäyttöoikeuden julkaisemista varten. Hinnat ovat kuva-arkiston hinnaston mukaiset, mutta verkkomyyntipalvelu antaa kuvatallennemaksusta 10%:n alennuksen. Maksaminen tapahtuu pankkitunnusten tai luottokortin avulla ja kuvan saa ladattavaksi heti maksun kirjauduttua.

Kuvakokoelmat.fi -palvelussa on tällä hetkellä noin 20 000 valikoitua, eri tekniikoin valmistettua kuvaa. Selattavien kuvien määrä kasvaa kokoelmien digitoinnin myötä.

Museoviraston kuva-arkisto on kansallinen kulttuurihistoriallinen kuva-arkisto, jossa on maamme laajimmat kokoelmat Suomen historiasta ja kansankulttuurista sekä vieraista kulttuureista kertovaa kuva-aineistoa 1500-luvulta nykypäivään. Kokoelmiin kuuluu mm. valokuvia, piirustuksia, akvarelleja, grafiikan teoksia ja painettuja kuvia.
Kuvakokoelmat.fi -palvelulla voi tehdä monipuolisia hakuja, esimerkiksi kuvassa esiintyvän henkilön tai asiasanan avulla. Lisätietoja hauista.

http://www.kuvakokoelmat.fi/


Pääsivulle Sivun alkuun Tulosta Ehdot Tekijät