- Uutiset
- Lisää uutinen

Perinnemestarin uutispalvelu on tarkoitettu perinnerakentamisen parissa toimiville organisaatioille, yrittäjille ja yrityksille. Palvelu ei ole tuotemarkkinointia varten.Viimeisin kommentti:
ari-pekka lahtinen, 17.02.2018
Homehtuvat tuulensuojalevyt
Remontoin vanhaa saunamökkiä. Syyskuun aikana naputtelin Tuulileijona Pro tuulensuojalevyt paikoilleen. Lokakuun alussa huomasin, että levyt ovat l...

Näytä kaikki keskustelut
Näytä uusimmat kommentit

 

 

Uutiset
20.09.2010 Vanhoja helsinkiläisiä porrashuoneita netissä
Helsingin kaupunginmuseossa on alkanut kantakaupungin asuinkerrostalojen porrashuoneita kartoittava inventointityö. Inventoinnin tavoitteena on tutkia ja jakaa tietoa kaupunkimme vanhimmista ja arvokkaimmista asuinkerrostaloista. Inventoinnin ensimmäinen vaihe, 1800-luvun asuinkerrostalojen osuus, valmistui vuoden 2009 lopussa.

www-sivusto sisältää Helsingin kantakaupungin (Kruununhaka, Kaartinkaupunki, Kamppi, Punavuori, Ullanlinna ja Katajanokka) 1800-luvun asuinkerrostalojen porrashuoneiden inventoinnin korkeimpaan, 1-luokkaan arvotetut porrashuoneet. Inventointi tehtiin vuoden 2009 lopussa ja se käsitti kaiken kaikkiaan 294 porrashuonetta 89 rakennuksessa.

http://www.hel2.fi/kaumuseo/rakennusinventoinnit/porrashuoneita/index.htm


Pääsivulle Sivun alkuun Tulosta Ehdot Tekijät