- Uutiset
- Lisää uutinen

Perinnemestarin uutispalvelu on tarkoitettu perinnerakentamisen parissa toimiville organisaatioille, yrittäjille ja yrityksille. Palvelu ei ole tuotemarkkinointia varten.Viimeisin kommentti:
Eero Kauranen, 12.06.2018
Pinkopahvi
Onnistuin lopulta tekemään kommentistani uuden keskustelun aloituksen klikkaamalla kohdan "Tietojen ylläpito" linkkiä "Aloita uusi keskustelu". On...

Näytä kaikki keskustelut
Näytä uusimmat kommentit

 

 

Uutiset
20.09.2010 Vanhoja helsinkiläisiä porrashuoneita netissä
Helsingin kaupunginmuseossa on alkanut kantakaupungin asuinkerrostalojen porrashuoneita kartoittava inventointityö. Inventoinnin tavoitteena on tutkia ja jakaa tietoa kaupunkimme vanhimmista ja arvokkaimmista asuinkerrostaloista. Inventoinnin ensimmäinen vaihe, 1800-luvun asuinkerrostalojen osuus, valmistui vuoden 2009 lopussa.

www-sivusto sisältää Helsingin kantakaupungin (Kruununhaka, Kaartinkaupunki, Kamppi, Punavuori, Ullanlinna ja Katajanokka) 1800-luvun asuinkerrostalojen porrashuoneiden inventoinnin korkeimpaan, 1-luokkaan arvotetut porrashuoneet. Inventointi tehtiin vuoden 2009 lopussa ja se käsitti kaiken kaikkiaan 294 porrashuonetta 89 rakennuksessa.

http://www.hel2.fi/kaumuseo/rakennusinventoinnit/porrashuoneita/index.htm


Pääsivulle Sivun alkuun Tulosta Ehdot Tekijät