- Uutiset
- Lisää uutinen

Perinnemestarin uutispalvelu on tarkoitettu perinnerakentamisen parissa toimiville organisaatioille, yrittäjille ja yrityksille. Palvelu ei ole tuotemarkkinointia varten.Viimeisin kommentti:
Eero Kauranen, 12.06.2018
Pinkopahvi
Onnistuin lopulta tekemään kommentistani uuden keskustelun aloituksen klikkaamalla kohdan "Tietojen ylläpito" linkkiä "Aloita uusi keskustelu". On...

Näytä kaikki keskustelut
Näytä uusimmat kommentit

 

 

Uutiset
07.04.2010 Antiikkiverstas Wilma avaa showroomin 8.5.
Avaamme 8.5 klo 12-16.00 showroomin keväisissä tunnelmissa Angelniemellä
piha-ja puutarhapäivän merkeissä.

Pihallamme takoo seppä tuotteitaan ja äidille saa orvokit ja amppelit mukaan sunnuntaiksi.
Piha- ja puutarharakennuksemme puutarhavaja, kylpylä, paviljonki sekä aitta ja vanha siirretty savusauna ovat avoinna yleisölle ja esittelevät sisustuksiaan.

Uusittu myymälämme esittelee kaikki tuotteensa selkeästi ja havainnollisesti, pitäen sisällään tarjouksia juhlavuoden kunniaksi.
Showroomiin voi tutustua mukavasti vaikkapa kahvikupposen ja vastapaistetun munkin kanssa, joita löytyy pihakahvilastamme.
Showroomissa on esillä perinteisiä maali- ja paperointityylejä sekä niiden historiaa. Esittelytilana toimii siirretty rakennus Varesjoen Vesimylly joka on 1. kerran rakennettu 1900 ja siirretty 1990 Angelniemelle yritykseni ensimmäiseksi toimitilaksi 20 vuotta sitten.

Tervetuloa nauttimaan kevätpäivästä!http://www.antiikkiverstas.com/verkkokauppa/product_catalog.php?c=140


Pääsivulle Sivun alkuun Tulosta Ehdot Tekijät