- Tapahtumat
- Lisää tapahtuma

Perinnemestarin tapahtumapalvelu on tarkoitettu perinnerakentamisen parissa toimiville organisaatioille, yrittäjille ja yrityksille, jotka järjestävät perinnerakentamiseen liittyviä tapahtumia.Viimeisin kommentti:
Hannu Rinne, 20.02.2018
Homehtuvat tuulensuojalevyt
Hei Niin nurinkurista kuin se onkin, tuulettaminen on joskus pahaksi. Kun rakennusmateriaali on oikein kylmää (yöllä tai pakkasjaksolla) ja kun...

Näytä kaikki keskustelut
Näytä uusimmat kommentit

 

 

Tapahtumat

Pohjalaistalon sadat vuodet
Seinäjoki
10.11.2017, 09:00 - 11.11.2017, 15:30

Seinäjoella järjestetään 10.-11.11.2017 valtakunnallinen rakennuskulttuuriseminaari osana Suomi 100 -ohjelmakokonaisuutta.


Päärooli on pohjalaistaloilla - mutta sisältö on suunnattu niiden myötä yleisemmin rakennuskulttuurista ja luonnonmukaisesta rakentamisesta kiinnostuneille. Näkökulma lähtee kulttuurihistoriasta ja paikallisuudesta, jatkuu benchmarkkaukseen ruotsalaisesta kulttuurimatkailusta ja edelleen korjausrakentamiseen sekä innovaation aineksiin kestävässä uudisrakentamisessa modernina tai perinteisenä toteutuksena.Puhujat;

- tohtorikoulutettava Matti Mäkelä, Helsingin yliopisto, Ruralia-instituutti Seinäjoki

- maailmanperintökoordinaattori Lena Landström, Länsstyrelsen Gävleborg

- tutkimusjohtaja Sulevi Riukulehto, Helsingin yliopisto, Ruralia-instituutti Seinäjoki

- arkkitehti SAFA Pekka Saatsi, Saatsi Arkkitehdit Oy, Porvoo

- arkkitehti SAFA, tohtoriopiskelija Anne-Marjo Panu, Tampereen teknillinen yliopisto, arkkitehtuuri

- rakennuskonservaattori, maaseutukehittäjä Taina Hautamäki, Pohjalainen Rakennusperintö ry & PohjalaistaloverkostoEnsimmäisen seminaaripäivän jälkeen järjestetään erillisenä iltaohjelmaa ilmoittautuneille. Toisen seminaaripäivän ohjelmaan sisältyy kiertoajelu Seinäjoen ja Ilmajoen pohjalaistalokohteisiin.

http://www.pohjalainenrakennusperinto.fi/ilmoittautuminen/

Pääsivulle Sivun alkuun Tulosta Ehdot Tekijät