Viimeisin kommentti:
Hannu Rinne, 20.02.2018
Homehtuvat tuulensuojalevyt
Hei Niin nurinkurista kuin se onkin, tuulettaminen on joskus pahaksi. Kun rakennusmateriaali on oikein kylmää (yöllä tai pakkasjaksolla) ja kun...

Näytä kaikki keskustelut
Näytä uusimmat kommentit

 

 

Keskustelualue

Vanhan talon kuntotarkastaja
08.02.2018 22:12
Matias
Terve,

Olisiko arvon ihmisillä antaa suositusta hyvästä kuntotarkastajasta Uusimaan alueelta? Kohde on 100-vuotta vanha hirsitalo, joten etsin nimenomaan vanhoista taloista tietävää ammattilaista.

Kiitos etukäteen!
15.02.2018 21:49
Vesa-Matti Vapaavuori
Terve

Ehdotan kolmea vaihtoehtoa: Espoossa ammattitaitoinen Dipl.Ins. Kari Parila T:mi tai Salon Rakennustekniikka Dipl.Ins. Matti Rytö. Dip.Ins. Harri Hirsinummi Turku. Kahdella jälkimmäisellä kokemusta useiden vuosikymmenten ajalta vanhoista suojelu kohteista,kartanoista yms.. Ensimmäinen vaihtoehto nuorempaa koulukuntaa mutta erittäin pätevä ja oystyvä.
15.02.2018 21:51
Vesa-Matti Vapaavuori
Siis pystyvä. Terveisin Perinne ja korjaus rakentamiseen erikoistunut Vesa-Matti Vapaavuori Saneeraus ja Maalaus Vapaavuori Oy. Perinnemestari.fi ammattilais rekisteri Varsinais-Suomi

Kirjaudu sisään, jos haluat osallistua keskusteluun. Sama kirjautuminen avaa pääsyyn kaikkin Perinnemestarin kirjautumista edellyttäviin palveluihin. Kirjautuminen sivun ylälaidassa.
Pääsivulle Sivun alkuun Tulosta Ehdot Tekijät