Viimeisin kommentti:
Matti Lappalainen, 21.06.2018
Vintille levylattia
Vintin lattia pitäisi levyttää. Ostin jo 15mm havuvanerit tarkoitusta varten, mutta sitten alkoi mietityttää, onko sen ns. hengittävyys huonompi...

Näytä kaikki keskustelut
Näytä uusimmat kommentit

 

 

Keskustelualue

Millä materiaalilla korjata perinnetalon savupiipun juuri katolla ?
21.06.2013 07:05
Riitta Seppä
Korjautin 3v sitten 1800 luvun muonamiehenrakennuksen alkuperäiseen loistoonsa. Rakennusliike teki uuden katon käyttäen vanhan mallisia betonitiiliä. Rakennuksessa on kaksi savupiippua, joista toinen muurattiin kokonaan uudestaan vanhan mallin mukaan. Kaikki hyvin tähän kesään saakka. Materiaali, jolla rakennusfirma eristi piipun katolla, on nyt rikkoutunut ja irtoaa kappaleina. Tästä seurauksena yhden huoneen katto on kastunut. Nyt firma ei suostu edes vastaamaan puhelimeen vaikka he ovat korjausvelvollisia. MILLÄ materiaalilla entisaikana eristettiin piipun juuri ulkoa ? Ja mitä materiaalia voi käyttää nyt ? Tämä nykyinen eriste pitää piikata pois ja korvata jollain muulla materiaalilla, joka kestää kylmää . Ei pellitystä antiikkitaloon !

Olen yrittänyt hakea tietoa, mutta en löydä mistään.

Kirjaudu sisään, jos haluat osallistua keskusteluun. Sama kirjautuminen avaa pääsyyn kaikkin Perinnemestarin kirjautumista edellyttäviin palveluihin. Kirjautuminen sivun ylälaidassa.
Pääsivulle Sivun alkuun Tulosta Ehdot Tekijät