Viimeisin kommentti:
Hannu Rinne, 20.06.2018
Mitä sisäkaton ja selluvillan väliin yläpohjaan?
Hei Olet oikella asialla, kun revit muovin pois! Kaikkien rakenneosien on oltava hengittäviä. Niin kauan kun veto pysäytettiin sanomalehtipape...

Näytä kaikki keskustelut
Näytä uusimmat kommentit

 

 

Keskustelualue

Pelasta wanha hirsitalo
07.06.2013 23:21
eeva anneli mononen
Olisi oikein Kartano kyseessä. Tie tehty liian lähelle ja katto huononee joka talvi. Vielä ei vuoda mutta jo räystäslaudat putoilee ja ajan kysymys milloin vesi pääsee rakenteisiin. Tein päätöksen ja myyn talon purettavaksi ja siirrettäväksi. Talo 10x20 ja suuren yhtiön rakennuttama. Upeat hirret, ovet ja ikkunat. Myös kaakelihella/leivinuuni systeemi ja 2 pönttöuunia. Talo puolitoistakerroksinen ja hirttä ylös asti. Talossa 2 5x7 salia. Porakivet kahdessa kerroksessa muttei niitä ole pakko ottaa. Lähistöllä hirsiosaaja joka purkaa ja kokoaa taloan sopimuksen mukaan. Ottakaa yhteyttä niin aletaan suunnitella talon purkua.
10.06.2013 23:44
eeva anneli mononen
No kai se on nyt sit kuitekii ruvettava ite korjaamaan kattoa ja pelastamaan talo ku muita ei näytä kiinnostavan eli peruutetaan ylläoleva.

Kirjaudu sisään, jos haluat osallistua keskusteluun. Sama kirjautuminen avaa pääsyyn kaikkin Perinnemestarin kirjautumista edellyttäviin palveluihin. Kirjautuminen sivun ylälaidassa.
Pääsivulle Sivun alkuun Tulosta Ehdot Tekijät