Viimeisin kommentti:
Hannu Rinne, 20.02.2018
Homehtuvat tuulensuojalevyt
Hei Niin nurinkurista kuin se onkin, tuulettaminen on joskus pahaksi. Kun rakennusmateriaali on oikein kylmää (yöllä tai pakkasjaksolla) ja kun...

Näytä kaikki keskustelut
Näytä uusimmat kommentit

 

 

Keskustelualue

kivihiilitervaa kellarin katossa
14.01.2013 21:33
Tiina Walldén
Mitä pitäisi tehdä, kun talon kellarin kattoon on laitettu kosteuseristeeksi kivihilitervaa ( kreosoottia ),mistä tämän myrkyllisen aineen haju tulee asuintiloihin. Talo on 80 v vanha ja haju on lisääntynyt parin viime vuoden aikana. Kellari on kooltaan runsaan neljänneksen koko talon pohjapinta-alasta, mutta ulottuu kahden eri huoneen ja yhden käytävän alueelle. Ensinnäkin : miksi haju on lisääntynyt vasta nyt 80v jälkeen ? Onko oletettavaa, että kosteutta pääsee kellarin yläpuolisen katon ja lattian väliin? Uskaltaako kellarin katosta jyrsiä pois kerroksen yläkautta ( siis avaamalla yläopuolella olevan lattian) ilman, että koko talo menettää tukirangan? Kyseessä on hirsirunkoinen talo, jossa on purueristeet, VArsinaisen kellarin sisällä haju ei tunnu.

Kirjaudu sisään, jos haluat osallistua keskusteluun. Sama kirjautuminen avaa pääsyyn kaikkin Perinnemestarin kirjautumista edellyttäviin palveluihin. Kirjautuminen sivun ylälaidassa.
Pääsivulle Sivun alkuun Tulosta Ehdot Tekijät