Viimeisin kommentti:
Matti Lappalainen, 21.06.2018
Vintille levylattia
Vintin lattia pitäisi levyttää. Ostin jo 15mm havuvanerit tarkoitusta varten, mutta sitten alkoi mietityttää, onko sen ns. hengittävyys huonompi...

Näytä kaikki keskustelut
Näytä uusimmat kommentit

 

 

Keskustelualue

Hankala vesivahinko hirsiseinässä, voiko mummonmökin vielä pelastaa?
30.09.2012 15:50
Ippu
Hei,
Menen tulevalla viikolla katsomaan pientä mummonmökkiä. Myyjä kertoi, että katto on aikanaan vuotanut ja vesi on pilannut seinän siltä kohtaa. Olen lukenut hirsien vaihtamisesta ja paikkaamisesta. Siitä on paljon tietoa olemassa -kiitos siitä- mutta miten toimia tällaisessa tapauksessa, kun vaurio on syntynyt pystysuunnassa. Katto on uusittu jo aika kauan sitten, joten hirret ovat myyjän mukaan kuivuneet, mutta vesivahingon kohdalta ne ovat kuulemma pilalla. Olisin kiitollinen neuvoista ja kuulemaan jos jollain on kokemusta samanlaisen vaurion korjaamisesta.
01.10.2012 17:58
Elina Syrjänen
Meillä ainakin vaihtoivat hirsiä sieltä täältä, kokonaisina ja pätkinä, myös nurkasta, joten tuskin mainitsemasi tilanne on kovin vaikea korjata, ainakaan ammattilaiselle. Onnea matkaan, ja muista kotitalousvähennys! ;)

Kirjaudu sisään, jos haluat osallistua keskusteluun. Sama kirjautuminen avaa pääsyyn kaikkin Perinnemestarin kirjautumista edellyttäviin palveluihin. Kirjautuminen sivun ylälaidassa.
Pääsivulle Sivun alkuun Tulosta Ehdot Tekijät