Viimeisin kommentti:
Matti Lappalainen, 21.06.2018
Vintille levylattia
Vintin lattia pitäisi levyttää. Ostin jo 15mm havuvanerit tarkoitusta varten, mutta sitten alkoi mietityttää, onko sen ns. hengittävyys huonompi...

Näytä kaikki keskustelut
Näytä uusimmat kommentit

 

 

Keskustelualue

wc vanhaan taloon
13.07.2012 22:52
Minna
Hei,

meillä on 162 vuotta vanha talo johon on 80-luvulla rakennettu pieni wc. Talossa on rossipohja. Nyt haluaisimme laajentaa wc:tä ja kysyisin että mitkä ovat parhaimmat rakennusmateriaalit? Suihkua taloon ei tule. Ulkorakennuksessa on suihku ja sauna. Olemme purkaneet jo wc:n ja ikävä kyllä lattiassa oli styroksia ja mineraalivillaa. Jota on ilmeisesti laitettu koko talon rossipohjaan, kun se on remontoitu joskus 80-90-luvulla. Kuinka suuri riski tämä eristys on?

Nyt kuitenkin laitamme wc tilan kohdalle selluvillaa puhallettuna. Mutta miten Wc tulisi rakentaa? Seiniin ajattelimme laittaa panelit ja lattiaan laatan ja lattialämmityksen. Kiitos kovasti vastauksesta jo etukäteen.

Yt Minna

Kirjaudu sisään, jos haluat osallistua keskusteluun. Sama kirjautuminen avaa pääsyyn kaikkin Perinnemestarin kirjautumista edellyttäviin palveluihin. Kirjautuminen sivun ylälaidassa.
Pääsivulle Sivun alkuun Tulosta Ehdot Tekijät