Viimeisin kommentti:
Hannu Rinne, 20.06.2018
Mitä sisäkaton ja selluvillan väliin yläpohjaan?
Hei Olet oikella asialla, kun revit muovin pois! Kaikkien rakenneosien on oltava hengittäviä. Niin kauan kun veto pysäytettiin sanomalehtipape...

Näytä kaikki keskustelut
Näytä uusimmat kommentit

 

 

Keskustelualue

Mistä saa sahanpuruja eristykseen?
04.10.2011 20:17
Jorma tapio
Hei! Jatkokysymys aikaisempaan : Mistä saa sopivaa sahanpurua eristykseen (asun Inkoossa Länsi-Uudellamaalla)? Niin ihmeelliseltä kuin se kuulostaakin niin täältäpäin on todella vaikea löytää sahanpurua.
Jorma Tapio
05.10.2011 13:36
Raimo Kantonen
Jos lähettyvillä ei ole sahanpurua niin laita suosiolla selluvillaa. On toki "kalliimpaa" mutta sitä saa lähes mistä vain rautakaupasta ainakin tilaamalla ja toimii vaikka vanhan purueristeen päälllä. Jos hankit purua niin hanki kuohkeaa kutterilastu/sahajauhosekoitusta ja varmistu siitä että se on kuivaa. Sahalta haettu ei ole kuivaa, puusepältä haettu on.
08.10.2011 10:28
Jorma tapio
Kiitos tiedoista ja hyvää jatkoa mainioille sivuillenne!
Jormas Tapio
11.04.2012 18:16
Tero Vesterinen
En tiedä tuleeko myöhässä, mutta kävin juuri itse hakemassa Karjaan Träbörsistä purua. Ukkelit katsoivat paikan päällä kuivat paalit mukaan eikä hintakaan ollut paha.

Kirjaudu sisään, jos haluat osallistua keskusteluun. Sama kirjautuminen avaa pääsyyn kaikkin Perinnemestarin kirjautumista edellyttäviin palveluihin. Kirjautuminen sivun ylälaidassa.
Pääsivulle Sivun alkuun Tulosta Ehdot Tekijät