Viimeisin kommentti:
Eero Kauranen, 12.06.2018
Pinkopahvi
Onnistuin lopulta tekemään kommentistani uuden keskustelun aloituksen klikkaamalla kohdan "Tietojen ylläpito" linkkiä "Aloita uusi keskustelu". On...

Näytä kaikki keskustelut
Näytä uusimmat kommentit

 

 

Keskustelualue

Tallinna edullinen ostopaikka?
06.06.2011 18:54
sanna työlahti
Hei, onko kukaan käynyt Tallinnassa ostoksilla, puhutaan että siellä on paljon edullisemmat tuotteet. MAhtaako löytyä perinnerakentamiseen materiaalia esim. vanhanajan näköisiä sähkökalusteita, savilaattoja pesuhuoneeseen, kunnon paperitapetteja? Tässä pohditaan kannattaako reissu sinne.
06.09.2011 20:41
Joose Rantakoskelo
Osviittaa Viron hintatasosta saat esimerkiksi Bauhofin (http://www.bauhof.ee/)tai Bauhausin (http://www.bauhaus-eesti.com/pakkumised/kampaaniad/index.ht
ml)
tarjouslehtisestä. Omien havaintojeni mukaan jotkut tavarat siellä hieman halvempia, jotkut yhtä kalliita -- ja jotkut myös kalliimpia kuin Suomessa. Tallinnassa on myös vanhoja rakennusosia myyvä liike (http://www.materjalid.net/). Sen hintatasosta en osaa sanoa mitään, koska hinnat eivät ole netissä enkä ole ehtinyt vielä käymään paikan päällä. Viro on perinnekorjaamisen suhteen vielä Suomea jäljessä, joten tarjontaa ja kilpailua ei ole niin paljon kuin täällä.

Kirjaudu sisään, jos haluat osallistua keskusteluun. Sama kirjautuminen avaa pääsyyn kaikkin Perinnemestarin kirjautumista edellyttäviin palveluihin. Kirjautuminen sivun ylälaidassa.
Pääsivulle Sivun alkuun Tulosta Ehdot Tekijät