Viimeisin kommentti:
TTK, 22.07.2018
Yläpohja
Poistatin vanhan rakennuksen vintiltä sahanpurut pois. Sahanpurujen alla oli vanhoja paperisia rehupusseja (tyhjiä).Yllätykseksi kattovasat (puuosa...

Näytä kaikki keskustelut
Näytä uusimmat kommentit

 

 

Keskustelualue

Vanhan mökin yläpohjan kunnostus ennen lisäeristystä
12.07.2018 13:24
Aija
Hei
olen tyhjentänyt vanhan yläpohjan sammaleesta, savesta ja sahanpurusta. Savi rapisi seinän vierestä aina talven aikana ja lämpöäkään ei enää pitännyt. Nyt kuitenkin toisen päädyn toinen hirsikerta ylhäältä pain missä oli täyte niin mennyt pehmeäksi ja ihan muruksi. Samoin reilun metrin matkalta kuistin puoleiselta seinältä. Epäilen jotain tuholaista kun hirsi alkanut pehmetä. Onko jotain tuholaismyrkkyä tai vastaavaa jolla voisi torjua tulevien vuosien tuhoja. Olen poistanut pehmeän kohdan. Kuinka se kannattaa korjata pitääkö ottaa kaikki mahdollinen pehmeä hirsi pois vai kuinka?

Korjauksen jälkeen tarkoitus laittaa tervapaperi ja puhaltaa ekovilla eristeeksi. Kiitos!Kirjaudu sisään, jos haluat osallistua keskusteluun. Sama kirjautuminen avaa pääsyyn kaikkin Perinnemestarin kirjautumista edellyttäviin palveluihin. Kirjautuminen sivun ylälaidassa.
Pääsivulle Sivun alkuun Tulosta Ehdot Tekijät